Reken af met wanbetalers, schakel een specialist in!

Geplaatst op 18 september 2020

De Covid-19 pandemie zal voorlopig onze samenleving blijven kenmerken. Met oplopende besmettingsaantallen, strengere eisen om voor de NOW-regeling in aanmerking te komen en bedrijven die op omvallen staan is het voor u als ondernemer, nu meer dan ooit, van belang dat debiteuren hun rekeningen op tijd aan u voldoen.

Heeft u debiteuren die niet betalen en heeft u zelf alles al geprobeerd? Wacht niet te lang met het innen van de vordering(en). Nú is het moment om te schakelen en verdere stappen te ondernemen, voordat er wellicht niets meer te halen valt bij uw debiteur en uw bedrijf daar schade van ondervindt en daarmee het kind van de rekening wordt!

Het incasseren van een vordering gaat met wettelijke regels gepaard. Voordat er aanspraak mag worden gemaakt op wettelijke rente en de buitengerechtelijke incassokosten moet de debiteur eerst gesommeerd worden de vordering alsnog te voldoen. Hierbij is het van groot belang dat dit professioneel en conform de geldende richtlijnen gebeurt, anders kan er later geen aanspraak worden gemaakt op de buitengerechtelijke incassokosten en de wettelijke (of contractuele) rente. Schakel daarom een specialist in om betaling af te dwingen!

Ons kantoor beschikt middels mr. T. Quist-Koppelaar, onze incassospecialist, en mr. Angelique van de Kerkhof over ruimschootse expertise en ervaring in de incassopraktijk. Tatiana Quist-Koppelaar is lid van de Vereniging voor Incasso- en Procesadvocaten en staat u graag bij om wanbetalers een halt toe te roepen. Van Uitert & Quist Advocaten heeft alles in huis om uw vordering(en) conform de richtlijnen te incasseren, zodat u en uw medewerkers zich kunnen focussen op hetgeen wat er werkelijk toe doet: uw onderneming. Wij komen niet binnen zonder te kloppen, maar trekken wel alle (juridische) registers open om uw vordering te incasseren!

Additionele informatie of een afspraak maken? Neem contact op met Van Uitert & Quist via 0416-283292

Algemene voorwaarden   Disclaimer   Klachtenregeling   Privacyverklaring   Identificatieplicht