Handelsrecht

Het handelsrecht regelt de rechtsbetrekkingen tussen bedrijven en personen, al dan niet vastgelegd in een overeenkomst. Daar waar handel wordt gedreven kunnen de belangen en meningen van de betrokken partijen verschillen. Regelmatig ontstaan tussen ondernemers discussies over het nakomen van de overeenkomst. Tatiana Quist-Koppelaar staat graag aan uw zijde om dergelijke discussies te voorkomen en juridische conflicten op efficiënte wijze voor u op te lossen.

Het voorkomen van discussies begint aan de voorzijde. Voorkomen is immers beter dan genezen. Door u vooraf goed te laten informeren over uw rechten en plichten, uw contracten te reviewen (weet wat u tekent), uw algemene voorwaarden door een gedegen advocaat op te laten stellen en op de juiste wijze te hanteren, kunt u een hoop leed voorkomen.

Is een conflict toch onafwendbaar? Ook dan staat Van Uitert & Quist Advocaten u terzijde, bijt Tatiana Quist-Koppelaar zich vast in uw zaak en laat zij niet los voordat zij het maximaal haalbare resultaat voor u heeft weten te behalen. Bij het bepalen van de juiste tactiek wordt rekening gehouden met alle relevante factoren, waarbij ook een kosten/ baten analyse een rol speelt. Soms zal dit resulteren in een minnelijke regeling met uw wederpartij, maar als de belangen dit rechtvaardigen wordt een gerechtelijke procedure zeker niet geschuwd.

Iedere zaak is uniek en dient derhalve ook als zodanig behandeld te worden waarbij Tatiana Quist-Koppelaar al die middelen in zal zetten die uw zaak nodig heeft.

Wenst u additionele informatie over handelsrecht? Neem dan contact op met Van Uitert & Quist Advocaten of laat een terugbelverzoek achter via het contactformulier.

Algemene voorwaarden   Disclaimer   Klachtenregeling   Privacyverklaring   Identificatieplicht