Het voelt als thuiskomen,we vullen elkaar perfect aan.

Geplaatst op 01 september 2017

NIET ÉÉN MAAR TWEE DAMES AAN HET WOORD IN DIT ARTIKEL. BEIDE WERKZAAM IN BRABANT IN DE ADVOCATUUR EN VANAF 1 MEI 2017 BUNDELEN ZIJ HUN KRACHTEN. ZIJ GAAN SAMEN VERDER ALS VAN UITERT & QUIST ADVOCATEN. HUN BEIDER KANTOREN, VAN UITERT ADVOCATEN EN PINK ADVOCATEN, GAAN VERDER ONDER EEN NIEUWE NAAM. EEN PERFECTE MATCH! DE SPECIALISATIES VAN DE KANTOREN VULLEN ELKAAR UITSTEKEND AAN. JE KUNT BIJ VAN UITERT & QUIST ADVOCATEN TERECHT VOOR DE VOLGENDE RECHTSGEBIEDEN: PERSONEN- EN FAMILIERECHT, ARBEIDSRECHT, VERBINTENISSENRECHT, INCASSO'S EN ERFRECHT.

Nancy en Tatiana blijven met hun kantoor hun cliënten bedienen vanaf de twee locaties in Oosterhout en Kaatsheuvel, maar sluiten niet uit dat ze in de toekomst op één locatie kantoor gaan houden. Een en ander zal afhangen van de behoeften van hun cliënten. De kracht van de samenwerking is gelegen in het feit dat beide kantoren complementair aan elkaar zijn voor wat betreft de rechtsgebieden waarin zij gespecialiseerd zijn en dat hun beider netwerk daarvan kan profiteren. Nancy, Tatiana en de andere medewerkers ontwikkelen zich continu en geloven in het uitdiepen van de juridische materie: in de advocatuur betekent stilstand achteruitgang, dus het is essentieel om continu hoogwaardige (specialisatie) cursussen te volgen.

Pittig tempo
"Ja, hoe is het zo gekomen?" Zowel Tatiana als Nancy schieten in de lach. Nancy: "Dit is kenmerkend voor ons. We denken snel, houden van een pittig tempo, maar we maken al onze beslissingen weloverwogen. Zo is ook onze samenwerking tot stand gekomen. We kennen elkaar al ruim 5 jaar privé en hebben altijd al een heel goede klik gehad. Vorig jaar hebben we kort gesproken over een eventuele samenwerking. Maar daar bleef het bij. Een paar maanden geleden werd dat een serieus gesprek en nu staan we aan de vooravond van ons nieuwe bedrijf! Zo snel kan het gaan."

Identieke kernwaarden
Tatiana vult aan: "We zijn persoonlijk heel verschillend, maar zakelijk lijken we erg op elkaar. We hebben dezelfde doelen over de weg ernaartoe. Onze kernwaarden en uitgangspunten zijn identiek. We houden van transparant zakendoen, heldere communicatie en bieden goede kwaliteit. Ik waardeer Nancy's gevoel voor ethiek en empathische manier van werken. Ze is niet voor niets zo'n goede echtscheidingsadvocaat én mediator! Het is een warme persoonlijkheid die haar medewerkers stimuleert en motiveert. Ik houd van mijn werk, mijn gezin en van het Bourgondische leven."

Klant- en oplossingsgericht
Nancy neemt de complimenten glimlachend in ontvangst. "In mijn tijd sport ik en ben ik actief bij diverse netwerken en in vrijwilligerswerk. Ik houd ervan om in zaken goed naar mijn cliënten te luisteren en hen van begin tot eind te begeleiden in een proces wat hen in de kern van hun leven raakt. Hoewel Tatiana geen echtscheidingszaken doet, werkt zij precies zo: We zijn er om onze cliënten te ontzorgen. Doordat Tatiana ervaring heeft in het bedrijfsleven en in de advocatuur snapt ze heel goed wat de zorgen van een ondernemer zijn. Accuraat en gedreven zorgt zij voor de meest passende oplossing. Ik heb respect voor de mooie praktijk die zij in korte tijd heeft opgebouwd. Onze aanpak is gelijk. We houden van korte lijnen, duidelijke afspraken over tarieven, we leggen helder uit wat we gaan doen en doen het dan ook. Afspraken kom je na, daar hoeven we niet eens over te praten. Ook al houden wij ons bezig met verschillende rechtsgebieden, de basis is hetzelfde."

Volg je eigen dossier online
Van Uitert & Quist Advocaten is geen traditioneel stoffig advocatenkantoor, dat mag duidelijk zijn. In de huidige digitalisering van de rechtspraak lopen zij voorop. Als cliënt heb je te allen tijde de mogelijkheid om je eigen dossier online te bekijken. Hier zien cliënten de voortgang, de afspraken en ook de besproken tarieven terug. "Geen verrassingen, je kunt je eigen dossier online volgen. Dat betekent niet dat je ons nooit meer spreekt, Integendeel: wij communiceren proactief en zorgen ervoor dat cliënten volledig op de hoogte zijn van de voortgang in hun zaak. Daarin verandert niets! Persoonlijk contact is en zal voor ons altijd essentieel blijven. Gespecialiseerde dienstverlening en kwaliteit van het hoogste niveau: daar draait het bij Van Uitert & Quist Advocaten om!"

Bron: Zaken Vrouwen Brabant, mei 2017- klik hier voor de PDF-versie van het artikel

Algemene voorwaarden   Disclaimer   Klachtenregeling   Privacyverklaring   Identificatieplicht