Strafrecht

Van Uitert & Quist Advocaten beschikt over ruimschootse expertise op het gebied van het strafrecht. Miranda van Beurden staat al sinds zij tot advocaat werd beëdigd in 2003 cliënten in strafrechtelijk zaken bij. Zij is dan ook uitstekend in staat om u te adviseren en/of procesrechtelijk bij te staan op het moment dat u met een strafrechtelijk probleem wordt geconfronteerd.

Een verdachte kan bijstand op het gebied van strafrecht nodig hebben op de volgende momenten:

  • Indien u vermoedt dat u wordt verdacht van strafbare feiten;
  • voorafgaand aan en tijdens een verhoor op het politiebureau;
  • voorafgaand aan en tijdens een zitting bij de officier van justitie;
  • voorafgaand aan en tijdens een zitting bij de politierechter danwel bij de meervoudige kamer;
  • voorafgaand aan en tijdens een zitting in een beroepsprocedure;
  • in het geval van inbeslaggenomen bezittingen, zoals een auto, een rijbewijs of een geldbedrag.

Wij kunnen u adviseren en ondersteunen en u voorbereiden op wat u te wachten staat. Ook zullen wij erop toezien dat uw rechten worden gewaarborgd. Doordat wij er voor zorgen dat u inzage krijgt in alle relevante documenten zullen wij u adviseren over de beste aanpak in uw specifieke. Wij spannen ons te allen tijde voor 100 procent in om voor u het maximaal haalbare resultaat in een zaak te behalen.

Veel voorkomende strafbare feiten waarin cliënten worden bijgestaan betreffen: mishandeling, openlijke geweldpleging, bedreiging, diefstal, heling, witwassen, rijden onder invloed en drugsfeiten. Ook zeer ernstige geweldsfeiten worden door ons behandeld.

Wenst u additionele informatie over het strafrecht? Neem dan contact op met Van Uitert & Quist Advocaten of laat een terugbelverzoek achter via het contactformulier.

Algemene voorwaarden   Disclaimer   Klachtenregeling   Privacyverklaring   Identificatieplicht