mr. Nancy van UitertLinkedIn-pagina: www.linkedin.com/in/nancy-van-uitert-391276b/
Direct e-mailadres: vanuitert@vanuitertquist.nl
   
Deel deze pagina:

Tijdens mijn rechtenstudie, waarin ik bedrijfseconomisch ben afgestudeerd, heb ik stage gelopen bij een advocatenkantoor. Toen was ik verkocht. De dynamiek en afwisseling van het werk trekt mij nog elke dag. Circa 9 jaar heb ik ervaring opgedaan bij een advocatenkantoor met een hoofdzakelijk algemene praktijk, waarna ik op 1 juni 2002 Van Uitert Advocaten heb opgericht.

Het was mij na de oprichting van mijn eigen kantoor al snel duidelijk, dat voor het aanbieden van uitstekende dienstverlening specialistische kennis nodig is. In 2006 en de opvolgende jaren heb ik mij dan ook gespecialiseerd in het personen- en familierecht en in het erfrecht. Naast advocaat ben ik ook mediator geworden en heb ik een opleiding tot bijzondere curator gevolgd. Ik ben lid van dé specialistenvereniging op deze gebieden, de VFAS, de Nederlandse vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators. Tevens ben ik gecertificeerd lid van de Mediationfederatie Nederland (MfN).

Een scheiding raakt een mens in de kern van zijn of haar bestaan. Er is iemand nodig die hem of haar niet alleen op juridisch en fiscaal gebied adviseert, maar die ook het overzicht houdt en alle belangen er bij betrekt. Ik denk dan aan de belangen van de kinderen, maar ook aan de belangen van het bedrijf van de ondernemer die zich met een echtscheiding geconfronteerd ziet. De wensen van mijn cliënt vormen de basis voor mijn oplossingsrichting en mijn adviezen. Daarmee kan hij of zij de basis leggen voor de toekomst.

Met ingang van 1 mei 2017 hebben mr. Tatiana Quist-Koppelaar en ik onze krachten gebundeld. We bouwen verder aan verdieping van de specialismen en aan onze kernwaarden: transparant zakendoen, heldere communicatie en deskundige en uitstekende dienstverlening.

Ik ben lid van de Rotaryclub Waalwijk, lid van de Raad van Commissarissen van Rabobank De Langstraat, voorzitter van de Scheffer Stichting (ANBI), ambassadrice van Hospice Francinus de Wind en vrijwilligster bij Villa Pardoes.

Ik heb in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

 • Personen- en familierecht:
  • Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen
  • Jeugdbeschermingsrecht
  • Mediation
  • Ouderschap en erkenning
  • Bijzondere curator
 • Erfrecht

Deze registratie in het rechtsgebiedenregister verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied. Hiermee blijft specialisatie van mij als advocaat gewaarborgd.

Algemene voorwaarden   Disclaimer   Klachtenregeling   Privacyverklaring   Identificatieplicht