Flexibele en ruimere bereikbaarheid Van Uitert & Quist Advocaten

Geplaatst op 21 april 2020

Vrijwel iedere Nederlander zal hals reikend uitzien naar de persconferentie die premier Rutte vanavond geeft. Veel mensen vragen zich af of de corona-maatregelen worden versoepeld en zo ja, hoe?

Zeer waarschijnlijk is wel dat het leven dat de Nederlander zo gewend was, nog niet terugkeert. De samenleving heeft zich in rap tempo aangepast aan hetgeen van ons gevraagd werd: social distance.

Onze advocaten en mediators hebben hierdoor de afgelopen weken hun werkwijze al aangepast: er wordt meer thuis gewerkt en we communiceren ook via videoconferencing. Dit gebeurt zowel met onze cliënten, als met wederpartijen en de rechtbanken. De rechtbank heeft op deze wijze ook meer mondelinge zittingen gehouden en dat is een ontwikkeling die we enkel kunnen toejuichen. Uw zaak moet immers doorgaan!.

In navolging van het bovenstaande, gaan we onze bereikbaarheid verruimen, om zo nog beter in te spelen op de wensen van onze nieuwe cliënten.

Op dinsdagen zijn onze personen -en familierecht advocaten en mediators tussen 20.00 en 21.00 uur telefonisch of via videoverbinding bereikbaar voor een gratis eerste kennismakingsgesprek. Op donderdagen zijn zij bereikbaar tussen 10.00 en 11.00 uur voor een gratis eerste kennismakingsgesprek. De gesprekken zullen maximaal 30 minuten duren en geven u de gelegenheid om op een voor u gelegen moment uw vragen aan onze advocaten en mediators te stellen.

Hoe regelt u dit? U belt met ons kantoor (0416-28 32 92), geeft aan waar uw vraag over gaat en maakt een afspraak voor een moment dat het u gelegen komt in de bovengenoemde tijdsloten. U kunt er daarbij voor kiezen om telefonisch het gesprek te voeren of via videoverbinding. In dat laatste geval krijgt u van ons via e-mail de inloggegevens voor het videogesprek. Op het afgesproken tijdstip staat één van onze advocaten en mediators u graag te woord en worden uw vragen beantwoord. Mochten bovengenoemde tijdstippen niet uitkomen? Geen zorg, ook daar passen we een mouw aan.

Dus ongeacht het nieuws waar premier Rutte vanavond mee komt: wij staan voor u klaar op een moment dat het u uitkomt!

Algemene voorwaarden   Disclaimer   Klachtenregeling   Privacyverklaring   Identificatieplicht