mr. Annelein de KruijfDirect e-mailadres: dekruijf@vanuitertquist.nl

Deel deze pagina:

In de zomer van 2019 ben ik begonnen als student-stagiaire bij Van Uitert & Quist Advocaten. Ik werd op slag verliefd op de advocatuur. De dynamiek, het bijstaan van zowel particulieren als ondernemingen en het oplossen van ingewikkelde, juridische kwesties spreken mij tot op de dag van vandaag nog steeds aan. Omdat de stage van beide kanten zodanig goed was bevallen, ben ik tot eind 2021 als juridisch ondersteuner verbonden geweest aan het kantoor. Inmiddels ben ik binnen Van Uitert & Quist werkzaam binnen het handelsrecht team en behandel ik daarnaast met enige regelmaat ook familierechtelijke zaken.

Doordat ik ben opgegroeid in een ondernemersfamilie en ik in zowel mijn privésfeer als tijdens mijn werk constant in aanraking kom met ondernemingen én ondernemers, was de keuze voor mij snel gemaakt: vanaf het tweede jaar van mijn bachelor Rechtsgeleerdheid tot aan mijn master heb ik mijzelf gespecialiseerd in het ondernemingsrecht in combinatie met het contractenrecht. Begin 2022 heb ik een korte uitstap gemaakt in het kader van mijn stage bij één van de "e;big five"e; advocatenkantoren van Nederland. Ondanks deze rijke ervaring, kwam ik tot het besef dat mijn hart in Waalwijk e.o. en bij Van Uitert & Quist Advocaten ligt. Vanaf maart 2022 ben ik werkzaam geweest als jurist in het handelsrechtteam van Tatiana Quist-Koppelaar en in januari 2023 heb ik de master Ondernemingsrecht Cum Laude afgerond. Dit resultaat kenmerkt exact mijn werkstijl: uit al mijn werkzaamheden probeer ik het maximale resultaat te behalen.

Door mijn achtergrond begrijp ik wat cliënten verlangen van hun advocaat. Ik handel snel en adequaat, ik heb een kritisch denkvermogen en ik ben nauwgezet. Voor mij is de traditionele advocatuur verleden tijd. Ik geloof namelijk in snelle en directe communicatie met mijn cliënten. Bij het advies wat ik aan cliënten geef, kijk ik niet alleen vanuit juridisch oogpunt naar een kwestie maar kijk ik ook naar het commerciële plaatje zodat alle (bedrijfs)belangen worden meegenomen in mijn adviezen en op die manier steeds het maximaal haalbare voor mijn cliënten kan worden bereikt.

Algemene voorwaarden   Disclaimer   Klachtenregeling   Privacyverklaring   Identificatieplicht