mr. Stephanie GubbelsDirect e-mailadres: gubbels@vanuitertquist.nl

Deel deze pagina:

Mijn bijzondere passie voor het recht en met name de advocatuur is al op jonge leeftijd ontstaan. In 2016 ben ik van start gegaan met de bachelor rechtsgeleerdheid aan Tilburg University. Ik heb tijdens deze studie bij diverse advocatenkantoren stage gelopen. Daar kwam ik in aanraking met de praktijk van de advocatuur en kreeg ik een verdere bevestiging dat dit mijn passie is. Na het afronden van mijn bachelor heb ik ervoor gekozen om twee masters te volgen aan de Radboud Universiteit te Nijmegen, waar ik begin 2023 zowel civielrechtelijk als strafrechtelijk ben afgestudeerd.

Sinds november 2022 ben ik met veel plezier aan het werk bij Van Uitert & Quist Advocaten. Bij dit kantoor ben ik als advocaat werkzaam binnen het familie-, jeugd- en erfrecht team en behandel ik op verzoek civiel- en strafrechtelijke zaken. Binnen de genoemde sectie houd ik mij bezig met onder meer echtscheidingen, beëindiging geregistreerd partnerschap of samenleving, kinder- en partneralimentatie, gezag, omgangsregelingen en alle andere kwesties waarmee onze cliënten binnen het familie- en erfrecht in aanraking komen.

Familiezaken worden vaak gekenmerkt door hoog oplopende emoties en partijen die lijnrecht tegenover elkaar staan. Als advocaat begeleid en help ik u om een balans te vinden tussen de emotionele en de zakelijke aspecten. Bij voorkeur samen en in overleg. Dat is nog belangrijker als er kinderen zijn of als er een onderneming bij betrokken is. Lukt het niet om er zonder tussenkomst van een rechter uit te komen, dan schuw ik een gerechtelijke procedure niet en ga ik voor het best haalbare resultaat.

Door mijn heldere aanpak en mijn recht door zee mentaliteit weet u waar u aan toe bent en wat u van mij kunt verwachten. Ik zal altijd tot het uiterste gaan, maar nooit zonder het menselijk aspect uit het oog te verliezen.

Algemene voorwaarden   Disclaimer   Klachtenregeling   Privacyverklaring   Identificatieplicht