Gratis inloopspreekuur locatie Kaatsheuvel op maandag van 17.30 tot 18.30 uur en locatie Oosterhout op woensdag van 17.30 tot 18.30 uur.

Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht is volop in ontwikkeling. Na een ingrijpende wijziging in 2015 door de invoering van de WWZ blijven de wetswijzigingen elkaar in rap tempo opvolgen.

Tatiana Quist-Koppelaar en Mieke de Hart zijn uitstekend op de hoogte van de wet- en regelgeving binnen het arbeidsrecht. Zij voorzien hun cliŽnten van gedegen adviezen (om escalaties te voorkomen), zijn betrokken bij het arbeidsrechtelijk op orde brengen van ondernemingen, adviseren bij lopende en nieuwe overeenkomsten en staan cliŽnten bij in arbeidsrechtelijke geschillen zowel op minnelijke wijze als door tussenkomst van een rechter.

Beide advocaten staan zowel werkgevers als werknemers bij met als voordeel dat zij beiden steeds goed kunnen anticiperen op mogelijke tactieken van een wederpartij. Er is derhalve sprake van specialistische kennis en ruimschootse ervaring binnen dit vakgebied.

Een greep uit de vraagstukken waarin Tatiana Quist-Koppelaar en Mieke de Hart hun cliŽnten van advies voorzien:

  • Het opstellen van arbeidsovereenkomsten en het adviseren van organisaties hieromtrent;
  • Het beŽindigen van het dienstverband van werknemers zowel via een vaststellingsovereenkomst als via een ontslagprocedure;
  • Het beoordelen van een vaststellingsovereenkomst;
  • Vraagstukken over concurrentie- en relatiebedingen;
  • Vragen omtrent CAO 's en/of het al dan niet toepasselijk zijn van een CAO;
  • Regels en verplichtingen aangaande ZZPíers;
  • Het in dienst nemen van werknemers;

Van Uitert & Quist Advocaten is er zich van bewust dat binnen het arbeidsrecht niet louter economische belangen, maar ook persoonlijke belangen een grote rol spelen. Tatiana Quist-Koppelaar en Mieke de Hart weten steeds op heldere wijze de balans tussen deze belangen te vinden en daarbij het maximaal haalbare uit een zaak te halen.

Wenst u additionele informatie over arbeidsrecht? Neem dan contact op met Van Uitert & Quist Advocaten of laat een terugbelverzoek achter via het contactformulier.

 

Algemene voorwaarden   Disclaimer   Klachtenregeling   Identificatieplicht