mr. Fabiënne BlomDirect e-mailadres: blom@vanuitertquist.nl

Deel deze pagina:

Ik heb in 2017 mijn meestertitel behaald aan de Universiteit van Tilburg. Na het behalen van dit diploma ben ik werkzaam geweest bij een grote rechtsbijstandsverzekeraar en heb ik vervolgens als paralegal gewerkt bij een vooraanstaand notariskantoor. Hoewel ik in deze functies het nodige heb kunnen leren, merkte ik dat ik een bepaalde mate van dynamiek miste.

Omdat ik van nature een doorzetter ben en ik het belangrijk vind om mijzelf te blijven ontwikkelen, heb ik besloten mijn carrière voort te zetten in de advocatuur. Dat is dan ook de reden dat ik inmiddels met veel plezier als jurist werkzaam ben bij Van Uitert & Quist Advocaten.

Van dynamiek is zeker sprake en het juridisch inhoudelijk ondersteunen van de advocaten geeft mij veel voldoening. Ik werk momenteel op verschillende rechtsgebieden en ik ben mede dankzij mijn opleiding in verschillende rechtsgebieden multi inzetbaar. Ik ben van nature klantvriendelijk, erg perfectionistisch ingesteld en zet mij ieder dag weer in om het hoogst haalbare resultaat te behalen.

Algemene voorwaarden   Disclaimer   Klachtenregeling   Privacyverklaring   Identificatieplicht