Annelein de KruijfDirect e-mailadres: dekruijf@vanuitertquist.nl

Deel deze pagina:

In de zomer van 2019 ben ik begonnen als student-stagiaire bij Van Uitert & Quist Advocaten. Tijdens deze twee maandelijkse stage heb ik hetgeen ik had geleerd in de collegebanken in de praktijk kunnen brengen. Ik werd op slag verliefd op de advocatuur. De dynamiek, het bijstaan van zowel particulieren als ondernemingen en het oplossen van ingewikkelde, juridische kwesties spreken mij tot op de dag van vandaag nog steeds aan. Omdat de stage van beide kanten zodanig goed was bevallen, ben ik tot eind 2021 als juridisch ondersteuner verbonden geweest aan het kantoor.

Doordat ik ben opgegroeid in een ondernemersfamilie en ik in zowel mijn privésfeer als tijdens mijn werk constant in aanraking kom met ondernemingen én ondernemers, was de keuze voor mij snel gemaakt: in het tweede jaar van mijn bachelor Rechtsgeleerdheid ben ik mijzelf gaan specialiseren in het ondernemingsrecht. Momenteel zit ik in de afrondende fase van de master Ondernemingsrecht aan Tilburg University, waarin ik het accent heb gelegd op het contractenrecht en bestuurdersaansprakelijkheid. Begin 2022 heb ik in het kader van de master stage gelopen in Rotterdam bij één van de "big five" advocatenkantoren van Nederland. Ondanks deze rijke ervaring, kwam ik tot het besef dat mijn hart in Waalwijk en omgeving ligt. Omdat de afgelopen jaren bij het kantoor uitstekend zijn bevallen, ben ik vanaf maart 2022 als jurist in het handelsrechtteam van Tatiana Quist-Koppelaar wederom verbonden aan het kantoor en ik hoop nog lang bij dit kantoor te kunnen blijven werken.

Door mijn achtergrond begrijp ik wat cliënten verlangen van hun advocaat. Ik ben een snelle schaker, ik heb een kritisch denkvermogen en ik ben nauwgezet. Ik geloof in snelle communicatie waarbij cliënten hun advocaat tevens buiten kantooruren kunnen bereiken (indien nodig). Bij het advies wat ik aan cliënten geef, kijk ik niet alleen vanuit juridisch oogpunt naar een kwestie maar kijk ik ook naar het commerciële plaatje zodat het maximale resultaat bereikt kan worden.

Algemene voorwaarden   Disclaimer   Klachtenregeling   Privacyverklaring   Identificatieplicht