Anne van AndelDirect e-mailadres: vanandel@vanuitertquist.nl

Deel deze pagina:

Sinds juli 2022 ben ik met veel plezier werkzaam bij van Uitert & Quist Advocaten als juridisch ondersteuner. Daarnaast volg ik aan de Universiteit van Tilburg de master rechtsgeleerdheid waar het accent op civiel recht ligt.

Hiervoor ben ik werkzaam geweest als receptioniste bij een grote zorggroep en heb ik als notarieel medewerkster mogen werken op een notariskantoor. Daarnaast heb ik een interessante stage mogen lopen bij een online bedrijfsjurist. Tevens ben ik werkzaam bij het bedrijf van mijn ouders, waar ik hen ondersteun met administratieve werkzaamheden & sociale media.

Het feit dat ik bij van Uitert & Quist Advocaten cliënten kan helpen en tegelijkertijd de advocaten kan ondersteunen maakt het werk voor mij afwisselend en interessant. De dynamiek van de advocatuur is iets dat me erg aanspreekt. Voor mij is het belangrijk dat er een persoonlijke aanpak gehanteerd wordt. Mede doordat ik een bijzondere passie heb voor het recht en mij graag inzet voor een ander, heb ik mijn draai gevonden bij van Uitert & Quist Advocaten.

Algemene voorwaarden   Disclaimer   Klachtenregeling   Privacyverklaring   Identificatieplicht